loading

Vlaanderen Zingt 2017 -

Datum : zaterdag 19 augustus 2017 - 20:15

Locatie : Centrum Ieper

logo-vlaanderen-zingt.jpg

Eigenlijk zingen we allemaal wel eens graag maar doen we het veel te weinig.  Samen zingen geeft je een gelukkig gevoel, het is ontspannend én het vergroot de verbondenheid tussen mensen.

Een avondje samen zingen is dan ook een bijzonder leuke ervaring (ook al vind je van jezelf dat je er maar een beperkt talent voor hebt). In het avondvullende programma van Vlaanderen Zingt staat het publiek centraal: het publiek is de ster van de avond en zingt onder begeleiding samen een hele reeks bekende liedjes. Het is dus geen karaoke, het gaat steeds om samenzang. Ter plaatse krijg je een gratis zangkrantje met alle liedjesteksten zodat je niks hoeft te missen en het meezingen vlot verloopt.

Het programma is erg gevarieerd en bestaat grotendeels uit klassiekers uit het collectief geheugen. Het zijn populaire songs in alle talen: van Edith Piaf tot Marco Borsato en Willy Sommers en van The Beatles en Neil Diamond tot Raymond van het Groenewoud. ‘Ik hou van u’, ‘Een ster’, ‘Wake me up’, ‘Sweet Caroline’, ‘Take me home, country roads’, ‘Mooi ‘t leven is mooi’, ‘Laat de zon in je hart’, ‘You’ll never walk alone’: prachtige ballades, toffe meezingers, dansbare hits, polonaisenummers….. Alles wat meezingbaar is, kan aan bod komen.

Vlaanderen Zingt is volledig a-politiek en ongebonden.
Het enige doel is zoveel mogelijk mensen samen te laten zingen.

Wim Leys is deze keer niet van de partij. MENT treedt op als ideale smaakmaker voor deze avond vol muziek!

Meer info vind je op de website of op de facebookpagina van Vlaanderen Zingt.
Je vindt hier ook filmpjes en foto’s.
Ga eens kijken en kom nu al in de juiste sfeer…

Uit veiligheidsoverwegingen vragen we met aandrang geen rugzakken en grote handtassen mee te brengen. Er wordt controle voorzien aan de toegang van het plein.

TariefPrijs
Gratis toegang€ 0,00