loading

Nigel Williams | Johnny Trash - Lachen op woensdag

Datum : woensdag 22 november 2017 - 20:15

Locatie : JOC Ieper

22 november

Nigel Williams

Nigel Williams groeide op in een van de beruchte council estates rond Bristol, een havenstad in het westen van Engeland. Op zijn vijftiende gaat hij als arbeider bij British Aerospace werken, de fabriek die de Concorde bouwt. Op zijn eenentwintigste neemt hij ontslag, steekt de Noordzee over, hij settelt in Mechelen en later in Antwerpen. Bij Opel Antwerpen wordt hij ABVV-vakbondsafgevaardigde.
In 2000 wint hij Humo‘s Comedy Cup en begint hij voltijds aan comedy te doen.
Hij bestookt sindsdien vanaf podia in binnen- en buitenland het publiek met zijn up-tempo stand-upcomedy. Nigel heeft inmiddels 7 volavondshows op zijn palmares en verscheen in talrijke radio- en tv-programma‘s.
De Britse comedian woont al jaren in Antwerpen. Voor Nigel is comedy sociale commentaar met een pittige politieke saus, rough & ready en niet altijd geschikt voor softies. De laatste jaren toert hij veel in Europa met stand-upshows in zijn moedertaal, het Engels. Nigel is oprichter van de populaire Stand-Up Antwerp Comedy Cellar in de Wolstraat in Antwerpen waar hij maandelijks Engelstalige comedians van over de hele wereld ontvangt.

www.nigelwilliams.be

Johnny Trash

In het Rock- en Countrymileu kent men hem als een gedreven muzikant en een getalenteerd zanger. TV-kijkend Vlaanderen kent hem dan weer van het VTM programma Belgium‘s Got Talent, waar hij een onvergetelijke beurt maakte met z‘n komische nummers. Zijn onafscheidelijke cowboyhoed siert echter niet enkel uw TV-scherm en allerlei rockfestivals, hij is ook een veelgevraagd comedian op de Vlaamse comedy podia. In die 5 jaar als comedian schopte hij het tot in de finales van o.a. het Cabaret Concours Vlaanderen, Humo‘s Comedy Cup en dus ook het voorgenoemde Belgium‘s Got Talent.
Jawel, die JOHNNY TRASH is een man van vele werelden. De goedmoedige cowboy van het Vlaamse Lied. Maar met een scherpe kijk op een net àndere realiteit.
Hij toert het hele land door met een comedy show die draait rond zijn liedjes, KleinKunstComedy aldus hemzelve. Origineel is hij al zeker, met zijn bizarre kijk op o.a. het leven, op vooroordelen, reizen en vooral op eten sleept hij z‘n publiek mee in een verrassende mix van humor en muziek met een hoek af. Met het grootste gemak schiet hij met humoristische anekdotes afgewisseld met nummers zoals “Bicky Cheese” en “Vlaand'renland”. Hij begeleidt zichzelf op gitaar. Of omgekeerd. Want ook dat is mogelijk in de wereld van Johnny Trash.

www.johnnytrash.be

Jan-Bart De Muelenaere (MC)

Jan-Bart De Muelenaere is een humorist met Ieper als uitvalsbasis en staat op de planken als comedian, presentator en improvisator. Momenteel toert hij met zijn eerste avondvullende voorstelling ’Over Leven in West-Vlaanderen‘. Naast zijn publieke optredens schrijft hij achter de schermen mee aan oa. ’De Raadkamer‘, ’De Kazakkendraaiers‘, ’Tegen de Sterren Op‘, ’Vroeger of Later‘, ’De Slimste Mens ter Wereld‘, ’Vetste Vakantie‘, ’Mijn Pop-up Restaurant‘, ’De Weekwatchers‘, ’Huizenjagers‘, …

Speciaal voor Lachen op Woensdag in Ieper is hij maandelijks jullie vaste gastheer, presentator en MC (Master of Ceremonie) van dienst.

www.janbartdemuelenaere.be - www.aposteldertien.be

TariefPrijs
Voorverkoop€ 9,00
Abonnement€ 50,00
Basisprijs€ 10,00