loading

Jeron Dewulf | Soe Nsuki - Lachen op woensdag

Datum : woensdag 20 december 2017 - 20:15

Locatie : JOC Ieper

Jeron Dewulf

Jeron Dewulf zullen er velen kennen van zijn rol van psychiater Marc Dewaele in de televisieserie Familie. Hij speelde ook rollen in Veel geluk, professor!, W817 (Johan), Wittekerke, M!LF en Mega Mindy.
Naast acteren is Dewulf actief in het Vlaamse en internationale improvisatiewezen. Met zijn Antwerpse groep De Improfeten. Hij won goud op het officiële WK impro in Berlijn in 2006. Sinds 2009 is hij actief als stand-up comedian. Na zijn eerste avondvullende show ’Grom‘, toert hij momenteel mijn zijn tweede humoristische voorstelling ’Survival of the Fattest‘.
Het bekendst is hij wellicht van zijn tv-werk als één vierde van de Foute Vrienden in de gelijknamige reeks voor 2BE. Hij was te zien als rechter in Advocaat van de Duivel en verschijnt binnenkort in het nieuwe programma Absurdistan op Q2 naast comedykompanen Bert Gabriëls en Thomas Smith.

www.jerondewulf.be

Soe Nsuki

Soe Nsuki is een jonge griet die graag met vanalles bezig is. Ze is opgegroeid in Kalmthout en merkte al snel dat wandelen in de Heide niet voor haar was weggelegd, dus verhuisde ze naar Antwerpen. Ze heeft als danser meegedaan aan battles in binnen- en buitenland. In 2011 haalde ze de titel binnen van beste bgirl van de Benelux. Datzelfde jaar mocht ze met haar danspartner naar de wereldkampioenschappen Battle of the Year in Montpellier. Nu danst ze nog steeds, en geeft ze ook breakdance aan meisjes in Soe‘s Bgirl Studio. Als ze niet aan het breakdancen is, draait ze platen op feestjes en sinds 4 jaar staat ze ook graag op een podium om aan comedy te doen. Ze stond in de finale van de Culture Comedy Award, de Radio 2 Humorklas, en toerde met het Get Up Stand Up gezelschap. Je kon haar grapjes zien maken als voorprogramma van Thomas Smith en Philippe Geubels. Dit jaar struint ze de kleine zaaltjes af met BFF Jens Dendoncker in de tweekoppige line-up Jong Bloed. Als je naar Soe komt kijken, moet je dus ofwel klappen, lachen of dansen! Misschien wel alles tegelijk!

www.soensuki.be

Jan-Bart De Muelenaere (MC)

Jan-Bart De Muelenaere is een humorist met Ieper als uitvalsbasis en staat op de planken als comedian, presentator en improvisator. Momenteel toert hij met zijn eerste avondvullende voorstelling ’Over Leven in West-Vlaanderen‘. Naast zijn publieke optredens schrijft hij achter de schermen mee aan oa. ’De Raadkamer‘, ’De Kazakkendraaiers‘, ’Tegen de Sterren Op‘, ’Vroeger of Later‘, ’De Slimste Mens ter Wereld‘, ’Vetste Vakantie‘, ’Mijn Pop-up Restaurant‘, ’De Weekwatchers‘, ’Huizenjagers‘, …

Speciaal voor Lachen op Woensdag in Ieper is hij maandelijks jullie vaste gastheer, presentator en MC (Master of Ceremonie) van dienst.

www.janbartdemuelenaere.be - www.aposteldertien.be

TariefPrijs
Voorverkoop€ 9,00
Abonnement€ 50,00
Basisprijs€ 10,00